Uitnodiging workshop babymassage

Voor onze klanten en gastouders organiseren wij op dinsdag 10 oktober 2017 van 19.30 tot 21.00 uur een workshop babymassage. 

Deze workshop is gratis en alleen voor onze gastouders/(toekomstige) klanten en vindt plaats bij ons op kantoor, aan de Spoorlaan 167 te Etten-Leur. 

De cursus wordt gegeven door Mariëtte Alofs, zij heeft een babymassage praktijk in Etten-Leur. 

De workshop is bedoeld voor alle gastouders die baby`s en dreumesen opvangen en ouders. Tijdens deze workshop oefenen we op babypoppen. Mocht je zelf al in het bezit zijn van een babypop, dan kun je die meenemen.

Voor meer informatie kun je het gratis e-book downloaden:

 http://www.babymassage-alofs.com/download-e-book/

Wat is de inhoud van deze workshop? 

⦁Je leert de techniek van het basis-bevestigend oppakken van baby’s/dreumesen. De praktijk van het tillen als de baby op zijn rug ligt, het op allerlei manieren dragen van de baby, en het overdragen van de baby aan iemand anders. Dus niet meer de baby onder de oksel, maar het hele lichaam ondersteunen. 

⦁Vertragen…hoe schakel je om naar het ritme van de baby. Een baby heeft maar één versnelling en dat is de eerste. Vaak zie je dat baby’s prikkelbaar worden omdat alles te snel gaat. In een aantal praktijkvoorbeelden laat Mariëtte zien hoe je op een eenvoudige manier zelf kunt terugschakelen. 

⦁Een handjes -en  een voetjes massage.  Kleine, fijne massages die op heel veel momenten toe te passen is. 

⦁Speciale massage tips voor buikkrampjes en obstipatie bij baby’s. Hiermee kun je de onrust uit het buikje van de baby strijken. Deze massagetips zijn uitstekend te combineren met verzorgings-en verschoonmomenten en kun je ook over de kleertjes heen gebruiken.

⦁Bewegingsspelletjes en aanrakingsspelletjes in combinatie met ‘ouderwetse kinderliedjes’.  Baby’s, dreumesen en ook peuters vinden dit erg leuk. 

 

Voor deze workshop hebben we een beperkt aantal plaatsen voor 15 personen, oftewel vol=vol

Dus geef jezelf snel op voor deze leerzame workshop, dit doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet, 

 

Gastouderbureau ‘’Steentje’’

Geboortebord

Baby op komst? Ontvang als klant een mooi geboortebord!

Geboortebord

Contact

Heeft u een vraag of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 076-5037501.